S.C. PRO-ACTIV CONSULTING S.R.L. - Despre Noi
"Noi dăm contur ideilor voastre !"

Despre Noi

Societatea Pro-Activ Consulting Iași a fost înființată la începutul anului 2007 și este constituită dintr-o echipă tânără și dinamică, înregistrând deja un succes deosebit până în momentul de față, fiind una din principalele companii ieșene de proiectare.

„Noi dăm contur ideilor voastre …” este motto-ul cu care am pornit la drum iar principiile după care ne ghidăm activitatea sunt: servirea clienților noștri cu profesionalism și stabilirea unor relații de parteneriat și colaborare bazate pe o încredere deosebită.

La rândul nostru ne recrutăm cei mai buni specialiști, cu experiență în domeniile prezentate în oferta tehnică, putându-ne astfel garanta calitatea lucrărilor efectuate.

Societatea noastră furnizează documentații tehnice complete pe domeniile infrastructură de mediu, apă-canal, rutier și al construcțiilor civile și industriale. Deasemenea elaborăm Studii de Prefezabilitate și Fezabilitate (dupa H.G. 28), documentații de obținere a avizelor și acordurilor, Proiecte Tehnice, Caiete de sarcini și Detalii de Execuție.

Prin pachetul complet de servicii și soluții, oferit la un standard calitativ ridicat, clienții noștri atât autoritățile publice locale cât și companiile private interesate, pot atrage și beneficia de co-finanțări europene sau guvernamentale.

Pentru informații privind modalitățile de accesare a Fondurilor Structurale și de Coeziune în România vizitați următoarea pagină: http://www.fonduri-ue.ro